fbpx

Airius Danmark

PureAir+ npbiTM serien

PureAir+ NPBI-systemet til rensning af patogener, partikler og lugte bruger bipolar ionisering (NBPI) til sterilisering af luft og overflader, hvilket neutraliserer op til 99,9% af alle patogener (inklusive COVID-19), bakterier og lugte, samtidig med at ionniveauerne forbedres.

fordele

DRÆBER COVID-19
24/7 luftpleje.
Reducerer skimmelsvamp, lugte, VOC-emissioner.
IVedligeholdelsesfri.
Reducer behovet for frisk luft.
For loftshøjder op til 10m.
Oversigt over fordele.
Bipolar ionisering.
Renser luft og overflader.
Kort forklaring om det videnskabelige grundlag
Ozonfri.
HVAC-besparelser.
Installationstjenester.
Ansvarsfraskrivelse.

Muligheder

Hastighedsstyring
BMS- og trådløs styring
Brugerdefinerede farver

Download

GPS NPBI TM -teknologien, der er inkorporeret i PureAir +  NPBI-serien, er en af de første, der er blevet testet på en levende stamme af SARS-CoV-2 og ikke en surrogat- eller lignende virus.

Testen blev udført af “Aviation Clean Air” i et realmiljø mod SARS-CoV-2-virus (COVID-19); testen viste en inaktiveringsrate på 84,2% inden for 10 minutter, 92,6% inden for 15 minutter og 99,9% inden for 30 minutter.

Det er vigtigt at bemærke, at vi i den forbindelse ikke fremsætter løfter eller påstande på det medicinske område.

FUNKTIONER & FORDELE VED PureAir+ npbiTM

Rens luften, fjern lugtgener og spar penge med Airius PureAir+- NPBI systemet

Kontinuerlig
luftrensning

LØBENDE BESKYTTELSE 24/7

Airius PureAir NPBI-systemet cirkulerer kontinuerligt sine naturlige rensningsagenter og leverer konstant 24/7 luft- og overfladerensning.

Eliminerer
skimmel

FJERN FUGT- & SKIMMELPROBLEMER

Dokumenteret afprøvning viser effektiviteten af PureAir NPBI-seriens evne til at reducere gær- og skimmelsvamp og skimmelbakterier med op til 99,5%

Reducerer lugt
fra kæledyr

KÆLEDYRSALLERGI

PureAir NPBI-systemet er i stand til at fjerne allergenpartikler i luften fra dyr, hvilket ofte forårsager problemer for mange familier med kæledyr.

Dræber over 99% af alle overfladebakterier og vira

RENGØRER LUFT OG OVERFLADER

PureAir renser ikke blot luften, men renser - i modsætning til andre luftrensningssystemer - samtidig alle overflader.

Reducerer
pollen

IDEEL FOR ALLERGIER

Pollen kan ofte passere gennem almindelige HVAC-filtre, men PureAir NPBIs negative ioner får allergenerne til at klæbe sammen, hvorefter de falder harmløst ned på gulvet.

Et rent &
sundt plejemiljø

SPAR ENERGI & FORBEDRE INDEKLIMA

Med PureAir NPBI-serien til plejeboliger reduktion i smitsomme sygdomme, reducere dårlige lugte og mere behageligt for beboere og besøgende.

Reducerer lugtgener med mere end 99%

FJERN UBEHAGELIGE LUGTE

PureAirs avancerede BiPolar ioniseringsteknologi giver indendørs miljøer frisk, ren og lugtfri luft.

Forebygger
støvdannelse

REDUCERER LUFTBÅREN STØV

PureAir NPBIs ladede ioner får støvpartikler til at hænge sammen, hvilket reducerer mængden af støv, der normalt cirkulerer til at lande på overflader.

Omkostningseffektiv løsning
for den indendørs luftkvalitet

KOMPAKT, TILPASNINGSDYGTIG
& LET AT INSTALLERE

PureAir NPBI-systemet kan installeres i ethvert rum og kræver kun minimal kabelføring uden behov for ændringer af bygningen.

Reducerer gasser, dampe
& VOC-emissioner

REDUCERER KEMISKE KONTAMINANTER

PureAir NPBI's BiPolar Ions neutraliserer også skadelige forbindelser og kemikalier samt deres lugt.

Reducerer
røg

RØGLUGT & PARTIKLER

Med et PureAir NPBI-system kan du reducere røglugt med imponerende 70%, mens dets rensningsagenter også er rettet mod røgpartikler.

Reducerer
sygefravær

SUNDT
ARBEJDSMILJØ

Hjælp til med at holde dit personale sundt, reducer sygdomsudbrud og fravær ved at rense din arbejdsplads med et PureAir NPBI-system.

PUREAIR+ NPBI TM AKTIV RENSNING

‘Aktiv’ rengøring bruger systemer, der cirkulerer positive og negative ioner i og omkring miljøet, hele rummet rengøres på samme tid, medens ‘passiv’ rengøring kræver, at luft går gennem et filter, hvilket betyder at filtret skal rengøres og udskifte jævnligt.

Renser alt luften og alle overflader i dit hjem eller din virksomhed, uden at luften skal passere gennem et filter. Ved at cirkulere aktive rengøringsmidler i rummet fra PureAirs integrerede NPBI-emittere ødelægges skadelige vira, patogener og forurenende stoffer bliver inaktive, hvilket giver kontinuerlig 24/7 beskyttelse.

Selv hvis nye forurenende stoffer kommer ind i rummet, angriber og fjerner de aktive rengøringsmidler dem med det samme, selvom de overføres til overflader. Med et filterbaseret system kan det tage timer at behandle alt luften i et rum, især hvis der kommer nye forurenende stoffer ind, og de ikke er beskyttet mod forurening.

Passiv luftrensning

Passive luftrensningssystemer kræver, at luften passerer gennem et filter for at blive renset. Dette betyder, at det kan tage meget lang tid at behandle al luften i et rum eller område, hvilket måske ikke engang er muligt i områder med dårlig cirkulation.

Aktiv luftrensning

PureAir+ NPBI’s aktive luftrensningssystem kræver ikke, at luft passerer gennem enheden, men sender i stedet rensemidler fra dens integrerede Ion-emittere ud i rummet via ventilatoren, ikke kun for at rense luften, men for alle overflader, de kommer i kontakt med som godt, alt på samme tid.

Sådan VIRKER DET

Needlepoint Bipolar Ionisation-teknologien, der er integreret i PureAir NPBI serien, genererer et højspændingsfelt, der skaber positive og negative ioner, der udsendes gennem små nålepensel-børstehoveder, der er monteret i enheden.

Disse ioner cirkuleres derefter til rum via ventilatorernes luftstrøm og målretter aktivt mod forurenende stoffer i luftfeltet og fjerner dem for brint, hvilket reducerer dem til deres harmløse baseforbindelser.

Selvrensende NPBITM Emitter

Airius PureAirs integrerede NPBI-emitter, fra en af verdens førende producenter af indendørs luftkvalitetssystemer – Global Plasma Solutions, er det seneste fremskridt inden for BiPolar Ionisation Technology, der anvender ioner til at levere kontinuerlig sterilisering døgnet rundt, neutralisere op til 99,9%+ af alle kendte patogener, VOC’er og lugte, både i luften og på alle overflader.

 

I hjertet af hver PureAir+ NPBI-serie ventilator er en unik NPBITM NeedlePoint BiPolar Ion-emitter, der udsender en høj koncentration af positive og negative ioner, som cirkuleres rund og ind i mellemrum og sprækker via blæseren. Ionernes polaritet tiltrækker dem til alle partikler i rummet, hvilket får partiklerne til at klynge sig sammen og gøre dem filtrerbare. De binder også til og neutraliserer patogener, VOC’er og lugte ved at fjerne hydrogenatomer og bryde dem ned i deres basiske, harmløse og lugtfrie forbindelser, såsom O2, CO2, N2 og H2O. Ud over biologiske forurenende stoffer neutraliserer disse rengøringsmidler også kemikalier som kviksølv, benzin, formaldehyd, kloroform og ammoniak.

testet AF UAFHÆNGIGE ORGANisationer

Laboratorierne, universiteterne og organisationerne ovenfor er kun nogle
få af de certificerende organer, der har testet PHI-luftrensningsteknologi.

CASes

Innovative Bioanalysis - NPBI COVID19 Testing

Uafhængig testning af NPBITM-teknologi: neutralisering af SARS-CoV-2

Innovative Bioanalysis er et CAP-, CLIA- og AABB-certificeret referencelaboratorium, der leverer laboratorietjenester til sundhedsområdet og den klinisk forskningsindustri.

PureAir-Homepage-Vid

Patogene testresultater

Luftrensning ved hjælp af bipolar ionisering. Alle tests blev udført ved brug af patenteret NPBI®-teknologi.

Relaterede produkter

SE, HVAD VORES KUNDER SIGER