fbpx

Airius Danmark

Kundecase:

HAREWOOD DENTAL SURGERY

Vital virusbeskyttelse for tandlæger

Harewood Dental Surgery er en privat tandlægeklinik, der har eksisteret i mere end 40 år, og som er en del af det nationale sundhedsvæsen i Storbritannien. Klinikken er placeret i Surrey og tilbyder en lang række præventive, kosmetiske og genoprettende tandbehandlinger.

Udfordring​

Harewood Dental Surgery havde som svar på COVID-19-pandemien behov for at finde løsning, der kunne hjælpe med til at beskytte og berolige deres personale og patienter i forhold til truslen om smitte fra Coronavirus og andre skadelige patogener.

De havde undersøgt andre luftrensningssystemer, men disse var ikke i stand til at rense overflader eller tilbyde konstant og øjeblikkelig beskyttelse mod forurenende stoffer, der bringes ind på klinikken.
  •  

Løsning

Vores salgs- og supportteam arbejdede tæt sammen med klinikken om at designe en luftrensningsløsning, der opfyldte deres behov. Ved at inkorporere den nyeste teknologi blev det bestemt, at Airius PureAir-serien skulle installeres i hver af deres behandlingsrum samt i venteværelset.

Enhederne blev installeret på kun 1 dag og forsyner nu kunden med sikker og ren luft, hvorved op til 99,99% af alle skadelige virusser og bakterier elimineres.
  •  

Fordele

De var yderst imponeret over resultaterne efter installationen:
  • Dræber op til 99,99% af vira og bakterier
  • 99,9% effektiv ved neutralisering af COVID-19
  • Angriber øjeblikkeligt nye forurenende stoffer, der bringes ind
  • Renser både luft og overflader
  • Ikke behov for filtre
  • Renser al luften samtidigt
  • Eliminerer ubehagelige kemiske lugte og VOC-emissioner

Resultater

Siden installationen er Harewood Dental Surgery genåbnet, og resultaterne har været fantastiske. Ikke blot er medarbejderne glade for, at de nu er beskyttet med det nyeste inden for luftrensningsteknologi – patienterne beroliges også af den friske, rensende aroma fra PureAir-systemets aktive rensemidler i luften:

  • Dræber op til 99,99% af alle virusser og bakterier
  • Renser både luft og overflader
  • Renser al luft i rummet på samme tid
  • Angriber øjeblikkeligt nye forurenende stoffer, der bringes ind
  • Ikke behov for filtre
  • Eliminerer ubehagelige kemiske lugte og VOC-emissioner

KUNDEUDTALELSER

Previous
Next

Kort forklaring om PureAir-teknologi

Hvordan dræber PureAir-seriens topolede ioniseringssystem bakterier og virusser i luften og på overflader?

PureAir-serien kombinerer Plasma Airs avancerede topolede ioniseringsteknologi med Airius’ verdensførende destratificeringsblæser. Det topolede ioniseringssystem udsender en høj koncentration af positive (+) og negative (-) ion-rensningsagenter, der cirkuleres i alle rum på en mere effektive måde end alle andre rensningsventilatorer på grund af Airius’ patenterede og verdensførende søjleformede laminare luftstrømning og venturi-dysesystem.

Ionernes polaritet tiltrækker alle partikler i rummet, hvilket får partiklerne til at klynge sig sammen og gør dem filtrerbare. De binder sig desuden til og neutraliserer patogener, VOC-emissioner og lugte ved at eliminere hydrogenatomer og nedbryde disse til deres grundlæggende, uskadelige og lugtfri forbindelser såsom fx O2, CO2, N2 og H2O.

Ønsker I bedre luft i jeres klinik?

Airius-blæsere benyttes typisk til at justere og styre temperaturer i en lang række indemiljøer – alt fra plejehjem til lagerbygninger. 

Ved at tilføje en destratificeringsventilator i Airius PureAir-serien opnår du en enkel løsning til konstant rensning af luften, hvilket skaber et sikrere og sundere miljø for dine beboere, medarbejdere og besøgende. 

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.