fbpx

Airius Danmark

Kundecase:

MAHOU SAN MIGUEL

Virusbeskyttelse for værtshuse, barer og restauranter

Mahou San Miguel er det førende ølbryggeri i Spanien med en betydelig international tilstedeværelse i over 70 lande verden over.

Udfordring​

Med nyheden om COVID-19-udbruddet i marts 2020 forudså Mahou San Miguel (MSM) den påvirkning, som pandemien ville have på hotel- og restaurationsbranchen og begyndte at undersøge innovative løsninger til at rense de lokaler, hvor selskabets produkter serveres.

Deres mål var at beskytte medarbejdere og kunder mod virusser samt at reducere forekomsten af skimmelsvamp og lugtgener i deres barer.
 •  

Løsning

Efter at have undersøgt en lang række tilgængelige luftrensningssystemer udvalgte Mahou San Miguel PureAir PHI-systemet, da dette system kan anvendes til både luft- og overfladedesinfektion og er testet og certificeret til at neutralisere SARS-CoV-2 (COVID-19) virussen.

Systemet forbedrer også luftstrømscirkulationen i væsentlig grad , optørrer hurtigt spild og justerer og styrer temperaturer, hvilket reducerer HVAC- omkostningerne
 •  

Fordele

Mahou San Miguel var yderst imponeret over resultaterne efter installationen:
 • Kontinuerlig 24/7 beskyttelse
 • 99,9% effektiv ved neutralisering af COVID-19
 • Væsentlig forbedret ventilation
 • Angriber øjeblikkeligt nye forurenende stoffer, der bringes ind
 • Neutraliserer op til 99% + af alle mikrober og virusser
 • Luft- og overfladerensning
 • Skimmel-, fugt- og kondensproblemer elimineres
 • Tidligere lugtgener elimineret
 • Betydelig reduktion i allergisymptomer

Resultater

 

Efter at have undersøgt en lang række tilgængelige luftrensningssystemer udvalgte Mahou San Miguel PureAir PHI-systemet, da dette system kan anvendes til både luft- og overfladedesinfektion og er testet og certificeret til at neutralisere SARS-CoV-2 (COVID-19) virussen.

Systemet forbedrer også luftstrømscirkulationen i væsentlig grad , optørrer hurtigt spild og justerer og styrer  temperaturer, hvilket reducerer HVAC- omkostningerne

KUNDEUDTALELSER

Previous
Next

Kort forklaring om PureAir-teknologi

Hvordan dræber PureAir-seriens topolede ioniseringssystem bakterier og virusser i luften og på overflader?

PureAir-serien kombinerer Plasma Airs avancerede topolede ioniseringsteknologi med Airius’ verdensførende destratificeringsblæser. Det topolede ioniseringssystem udsender en høj koncentration af positive (+) og negative (-) ion-rensningsagenter, der cirkuleres i alle rum på en mere effektive måde end alle andre rensningsventilatorer på grund af Airius’ patenterede og verdensførende søjleformede laminare luftstrømning og venturi-dysesystem.

Ionernes polaritet tiltrækker alle partikler i rummet, hvilket får partiklerne til at klynge sig sammen og gør dem filtrerbare. De binder sig desuden til og neutraliserer patogener, VOC-emissioner og lugte ved at eliminere hydrogenatomer og nedbryde disse til deres grundlæggende, uskadelige og lugtfri forbindelser såsom fx O2, CO2, N2 og H2O.

Ønsker I bedre luft i restauranten?

Airius-blæsere bruges almindeligvis til at rense luft samt justere og styre temperaturer for både opvarmning og køling i en lang række miljøer – lige fra private hjem til lagerbygninger.

Ved at supplere med en blæser til luftrensning og infektions- og lugtkontrol i Airius PureAir-serien opnår du en enkel løsning til konstant rensning af lokaler og rum, hvilket skaber et sikrere og sundere miljø for dig selv, dine medarbejdere og dine kunder.

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.