fbpx

Airius Danmark

Kundecase:

MORRISONs

Supermarkedskæde i Storbritannien

Reducering af energiomkostninger & CO2-fodaftryk, samt forbedring af kundekomforten.

Udfordring​

Supermarkedsoperatører og HVAC-konsulenter har i årevis forsøgt at løse problemet med manglende kundekomfort i butiksområder med køle-og fryseskabe.

Dette problem forværres, når temperaturerne i resten af butikken kan føles ubehageligt varme i sammenligning. Dyre og ineffektive kanalsystemer, varmelegemer under skabene og varmegenvindingssystemer har hidtil ikke kunnet løse problemet.
  •  

Løsning

Der blev installeret Airius-enheder med 4 meters intervaller i tre butiksgange med kølere, hvilket reducerede stratifikationen (temperaturforskel) fra 6-8°C til 1-2°C, hvilket gjorde gangene med kølere mere behagelige (uden at påvirke køleenhederne). Denne øgede den tid, kunderne bruger i butikken, og omsætningen, da tilpasse kunder oser rundt i længere tid og lægger flere penge.

Systemet hjælper også med til hurtigt at tørre spild gennem fordampning og eliminerer tågedannelse, så produkterne i montre og skabe altid er synlige.
  •  

Fordele

Morrisons var yderst imponeret over resultaterne efter installationen:
  • Kun 1-2°C temperaturforskel efter Airius
  • Kunderne bruger mere tid i butikkerne
  • Forøgelse af den samlede butiksomsætning
  • Eliminerer kondensdannelse i køle-/fryseskabe
  • Den kontinuerlige luftgennemstrømning får spild til at fordampe hurtigt

Resultater

Forsøget var enormt vellykket, og mere end 400 af Morrisons’ butikker er nu udstyret med Airius-enheder. Airius-systemet er nu på standardudstyrslisten for alle nye Morrisons-butikker og vil blive eftermonteret som en del af det normale renoveringsprogram.

Det er en fornøjelse at samarbejde med Morrisons og Mitton Mechanical. Deres iver efter at reducere energiforbruget og forbedre komfortniveauet for deres kunder sætter dem øverst på listen over grønne supermarkeder, hvilket er årsagen til, at de var det første supermarked i Storbritannien, der blev tildelt den prestigefyldte pris Carbon Trust Standard for at foretage reelle reduktioner i deres kulstofemissioner og energiforbrug.

KUNDEUDTALELSER

Previous
Next

Kort forklaring om Airius luftcirkulations teknologi

Airius teknologi

Den unikke måde, hvorpå luft flyttes ved hjælp af Airius patenterede tornado teknologi, skaber op til 15 gange mere luft, der skal cirkuleres i rummet, end der går gennem selve blæseren, som følge af meddrift. Denne enorme mængde langsom luftcirkulation opnår den mest effektive destruktionsmetode (luftcirkulation), der findes.

For eksempel bruger Airius model 45/PS-4 kun 42 Watt og udligner temperaturen i bygninger med loftshøjder på op til 13 meter.

Installationsprocessen er meget enkel og kan udføres i løbet af kort tid, da den blot skal monteres (ofte med en skrue i loftet) og tilsluttes en stikkontakt. Hurtigt og enkelt, uden brug af filtre i enheden.

Skal din butik også have bedre luft?

Airius-blæsere benyttes typisk til at justere og styre temperaturer i en lang række indemiljøer – alt fra plejehjem til lagerbygninger. 

Ved at tilføje en destratificeringsventilator i Airius PureAir-serien opnår du en enkel løsning til konstant rensning af luften, hvilket skaber et sikrere og sundere miljø for dine beboere, medarbejdere og besøgende. 

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.