fbpx

Airius Danmark

Kundecase:

Parquesur Shopping Center

Sygdoms- og VOC-beskyttelse i detailhandlen

Parquesur Shopping Center er det største indkøbscenter af sin type i Madrid med i alt 159.000 m² detailhandel, herunder detailforretninger med varemærkenavnene Apple, Santander, Disney, JD Sports, Vodafone og Swarovski.

Udfordring​

Som førende inden for detailbranchen havde Parquesur Shopping Center allerede i forvejen strenge sikkerheds- og hygiejneforanstaltninger på plads for at beskytte brugerne af centret og gøre indkøbsoplevelsen så optimal som muligt.

Men som reaktion på COVID-19-pandemien ønskede indkøbscentret at tage endnu et skridt fremad for at sikre sundheden og trivslen for sine medarbejdere og kunder; de henvendte sig derfor til Airius PureAir System for at finde frem til en løsning.
  •  

Løsning

Til dette formål blev det besluttet at anvende PureAir PH-serien med enheder placeret nær ind- og udgange samt i områder med stor trafik. Airius tilbød en løsning, som omfattede beskyttelse af områder, hvor der ville blive bragt nye kontaminanter ind i bygningen, gennem luft- og overfladedekontaminering i rum, hvor der normalt befinder sig et stort antal mennesker.
Efter installationen blev centret tildelt Global Safe Site-certificering udstedt af Bureau Veritas for overholdelse af god forebyggelsespraksis.
  •  

Fordele

Resultaterne efter installationen var imponerende:
  • Kontinuerlig 24/7 beskyttelse
  • 99,9% effektiv ved neutralisering af COVID-19
  • Væsentlig forbedret ventilation
  • Luft- og overfladerensning
  • Tidligere lugtgener elimineret
  • Skimmel-, fugt- og kondensproblemer elimineres
  • Betydelig reduktion i allergisymptomer
  • Den forbedrede luftstrømning optørrer hurtigt spild

Resultater

Når du vælger Airius PureAir-systemet får du en enkel og omkostningseffektiv løsning, der effektivt reducerer virusser og lugtgener i dit miljø. Der er kontinuerlig rensning af luft og overflader, og det er let at installere.

Dræber mere end 99% af alle bakterier og vira, samt reducerer lugtgener med mere end 99%. Gasser, dampe og VOC-emissioner reduceres med mere end 80%. 

Dræber i en afstand af 90 cm 99% af de mikrober, der opstår, når et menneske nyser.

KUNDEUDTALELSER

Previous
Next

Kort forklaring om PureAir-teknologi

Hvordan dræber PureAir-seriens topolede ioniseringssystem bakterier og virusser i luften og på overflader?

PureAir-serien kombinerer Plasma Airs avancerede topolede ioniseringsteknologi med Airius’ verdensførende destratificeringsblæser. Det topolede ioniseringssystem udsender en høj koncentration af positive (+) og negative (-) ion-rensningsagenter, der cirkuleres i alle rum på en mere effektive måde end alle andre rensningsventilatorer på grund af Airius’ patenterede og verdensførende søjleformede laminare luftstrømning og venturi-dysesystem.

Ionernes polaritet tiltrækker alle partikler i rummet, hvilket får partiklerne til at klynge sig sammen og gør dem filtrerbare. De binder sig desuden til og neutraliserer patogener, VOC-emissioner og lugte ved at eliminere hydrogenatomer og nedbryde disse til deres grundlæggende, uskadelige og lugtfri forbindelser såsom fx O2, CO2, N2 og H2O.

Skal jeres butik have renere luft?

Airius-blæsere bruges almindeligvis til at rense luft samt justere og styre temperaturer for både opvarmning og køling i en lang række miljøer – lige fra private hjem til lagerbygninger.

Ved at supplere med en blæser til luftrensning og infektions- og lugtkontrol i Airius PureAir-serien opnår du en enkel løsning til konstant rensning af lokaler og rum, hvilket skaber et sikrere og sundere miljø for dig selv, dine medarbejdere og dine kunder.

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.