fbpx

Airius Danmark

Kundecase:

Smithfield State High School

Smithfield State High School er placeret i tropiske Cairns, Queensland, Australien.

Skolen havde hele året rundt et betydeligt problem med alt for meget varme i deres basketball- og sportssal og henvendte sig til Airius for at finde frem til en køleløsning.

Udfordring​

Skolen har en basketball- og sportssal med et uisoleret metaltag og uisolerede vægge, og temperaturen i denne sportssal var alt for høj det meste af året.

På skolen havde de overvejet brugen af to HVLS-ventilatorer med store blade, men der var i den forbindelse problemer med leveringen og installationsprisen, samtidig med at belysningen skulle omorganiseres.
  •  

Løsning

Skolen tog via deres kontraktansatte elektriker, Paul Stephens, kontakt til Airius for at se på en løsning med de unikke blæsere i Airius Sapphire-serien, da lærerne og eleverne altid klagede over den høje temperatur i lokalet. Airius anbefalede som en løsning på skolens køleproblemer i salen at bruge fem af de nye, innovative blæsere i Sapphire-serien med høj volumen og skjulte blade. Disse blæsere har en kapacitet på hele 1580 l/s, og med en afstand på 10 meter fra udløbsdysen leveres en centerlinjehastighed på 2,89 meter pr. sekund. Det er hurtigt. De har også en meget høj stødkraft 14,32 Newtons. Da sportssalen bruges til flere boldspil – fx badminton, basketball og volleyball – samt til andre idrætsaktiviteter, havde de brug for en løsning, der både skulle være omkostningseffektiv, robust og afprøvet, men samtidig diskret og let at installere. Airius-enhederne opfyldte alle deres krav.
  •  

Fordele

Installationen var enkel, og skolens kontraktansatte elektriker installerede enhederne efter skoletid. Dette arbejde tog kun to aftener.
  • Enkel, hurtig og billig installation
  • 80% maks. relativ luftfugtighed
  • Køleeffekten kunne straks mærkes
  • 0-100% kontrollerbar hastighed
  • Muligheden for at spille badminton påvirkes ikke

Smithfield State High School ligger i det nordlige strandområde i Cairns og har 1.160 elever fra børnehavealderen og op til 12 år.

Salen har en størrelse på ca. 1.000 m2 og en højde fra gulv til loft på 6,5-7 meter. Skolen installerede 5 blæsere i Airius Sapphire-serien og 2 potentiometer hastighedsregulatorer.

KUNDEUDTALELSER

Previous
Next

Kort forklaring om PureAir-teknologi

Hvordan dræber PureAir-seriens topolede ioniseringssystem bakterier og virusser i luften og på overflader?

PureAir-serien kombinerer Plasma Airs avancerede topolede ioniseringsteknologi med Airius’ verdensførende destratificeringsblæser. Det topolede ioniseringssystem udsender en høj koncentration af positive (+) og negative (-) ion-rensningsagenter, der cirkuleres i alle rum på en mere effektive måde end alle andre rensningsventilatorer på grund af Airius’ patenterede og verdensførende søjleformede laminare luftstrømning og venturi-dysesystem.

Ionernes polaritet tiltrækker alle partikler i rummet, hvilket får partiklerne til at klynge sig sammen og gør dem filtrerbare. De binder sig desuden til og neutraliserer patogener, VOC-emissioner og lugte ved at eliminere hydrogenatomer og nedbryde disse til deres grundlæggende, uskadelige og lugtfri forbindelser såsom fx O2, CO2, N2 og H2O.

Skal jeres skole også have bedre indeklima?

Airius-blæsere benyttes typisk til at justere og styre temperaturer i en lang række indemiljøer – alt fra plejehjem til lagerbygninger. 

Ved at tilføje en destratificeringsventilator i Airius PureAir-serien opnår du en enkel løsning til konstant rensning af luften, hvilket skaber et sikrere og sundere miljø for dine beboere, medarbejdere og besøgende. 

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.