fbpx

Airius Danmark

Kundecase:

SUNRISE SENIOR LIVING

EDEN GARDENS BOFÆLLESSKAB

Eden Gardens er et fællesskab af pleje- og ældreboliger, som specialiserer sig i støtte og pleje af borgere med Alzheimers. Bofællesskabet er en del af Sunrise Senior Livings seniorboliger.

Udfordring​

Eden Gardens havde udfordringer med at opretholde et friskt og sundt indeklima.

Helt konkret opsagde i gennemsnit tre beboere sit lejemål i Alzheimers-afdelingen hver måned grundet utilfredshed med luftkvaliteten eller sygdomme, såsom lungebetændelse. Det samlede tab udgjorde mere end 499.125 kr. som svarer til en beboerudskiftning på over 100% hvert år.
  •  

Løsning

PureAir-serien fra Airius er et fantastisk, simpelt system.

Ved at integrere luftrensende celler med vores patenterede, temperaturjusterende (luftcirkulerende) blæsere kan vores kunder reducere omfanget af luftbårne kontaminanter og bakterier samt virusser på overflader. Blæserne eliminerer også mange VOC’er (flygtige organiske forbindelser), hvilket sikrer et velduftende indemiljø uden brugen af kemiske løsninger.
  •  

Fordele

Eden Gardens var meget tilfredse med resultaterne, man har opnået med Airius PureAir-systemet.
  • Ingen dødsfald som følge af smitsomme sygdomme
  • Øget lejeindtægt på 499.125 kr., da alt er udlejet
  • Reducerede omkostninger til kemiske luftrensere med 27.225 kr.
  • Længere venteliste for egnede lejere
  • Ingen nye tilfælde af lungebetændelse
  • Reducerede omkostninger til istandsættelse med 71.775 kr.
  • Reduktion i sygdom blandt personale

Resultater

Eden Gardens havde udfordringer med at opretholde et friskt og sundt indeklima. Helt konkret opsagde i gennemsnit tre beboere sit lejemål i Alzheimers-afdelingen hver måned grundet utilfredshed med luftkvaliteten eller sygdomme, såsom lungebetændelse. Det samlede tab udgjorde mere end 499.125 kr. som svarer til en beboerudskiftning på over 100% hvert år. 

PureAir-serien fra Airius er et fantastisk, simpelt system.
Ved at integrere luftrensende celler med vores patenterede, temperaturjusterende (destratificerende) blæsere kan vores kunder reducere omfanget af luftbårne kontaminanter og bakterier samt virusser på overflader. Blæserne eliminerer også mange VOC’er (flygtige organiske forbindelser), hvilket sikrer et velduftende indemiljø uden brugen af kemiske løsninger.

KUNDEUDTALELSER

Previous
Next

Anbefaling

Kort forklaring om PureAir-teknologi

Hvordan dræber PureAir-seriens topolede ioniseringssystem bakterier og virusser i luften og på overflader?

PureAir-serien kombinerer Plasma Airs avancerede topolede ioniseringsteknologi med Airius’ verdensførende destratificeringsblæser. Det topolede ioniseringssystem udsender en høj koncentration af positive (+) og negative (-) ion-rensningsagenter, der cirkuleres i alle rum på en mere effektive måde end alle andre rensningsventilatorer på grund af Airius’ patenterede og verdensførende søjleformede laminare luftstrømning og venturi-dysesystem.

Ionernes polaritet tiltrækker alle partikler i rummet, hvilket får partiklerne til at klynge sig sammen og gør dem filtrerbare. De binder sig desuden til og neutraliserer patogener, VOC-emissioner og lugte ved at eliminere hydrogenatomer og nedbryde disse til deres grundlæggende, uskadelige og lugtfri forbindelser såsom fx O2, CO2, N2 og H2O.

Skal I også have renere luft?

Airius-blæsere benyttes typisk til at justere og styre temperaturer i en lang række indemiljøer – alt fra plejehjem til lagerbygninger. 

Ved at tilføje en destratificeringsventilator i Airius PureAir-serien opnår du en enkel løsning til konstant rensning af luften, hvilket skaber et sikrere og sundere miljø for dine beboere, medarbejdere og besøgende. 

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.