fbpx

Airius Danmark

SPAR 20-50% PÅ DINE UDGIFTER
TIL OPVARMNING & KØLING

Samtidig med at du også reducerer dine CO2-emissioner i betydelig grad.

DESTRATIFIKATIONSSYSTEMER – EFFEKTIVE TEKNOLOGIER TIL ENERGIREDUKTION

Destratifikationssystemer er en af de mest effektive teknologier til energireduktion på markedet. Vores termiske destratifikationssystemer, der anbefales af Carbon Trust, eliminerer termisk stratifikation og reducerer kulstofaftrykket i enhver bygning.

HVAD ER TERMISK STRATIFIKATION?

Termisk stratifikation er et naturligt fænomen, der påvirker alle bygninger. Varm, lettere luft stiger op mod loftet. Kølig luft falder ned til gulvet. Resultatet er en dramatisk temperaturforskel mellem gulv og loft.

Den primære negative konsekvens af termisk stratifikation er, at dine varme-, ventilations- og klimaanlægssystemer (HVAC) skal arbejde hårdere for at opretholde en jævn temperatur. Dine HVAC-systemer skal overforsyne med varm eller kølig luft for at modstå virkningerne af termisk stratifikation.

Derfor bliver dine energiregninger højere, og tilstanden i dit miljø er sjældent ideel.

Bygninger med højt til loftet er mere tilbøjelige til at lide under ekstreme temperaturforskelle. Spildt varme stiger uundgåeligt op til toppen af din bygning og har mulighed for at forøge temperaturen med op til 14°C. Omvendt spildes tungere afkølet luft, som er vanskeligere at fordele, ved at synke ned til lavere punkter i en bygning eller ved at blive fanget i områder, hvor det er vanskeligt at cirkulere luften.

HVORDAN VIRKER AIRIUS-DESTRAFICERINGSBLÆSERE?

HVAD GØR AIRIUS-TEKNOLOGIEN?

For at bekæmpe problemet med termisk stratifikation har Airius en række systemer med destratificeringsblæsere, der balancerer de interne temperaturer i din bygning ved at recirkulere eksisterende varme og eventuel yderligere varme genereret fra mennesker, processer eller solforstærkning.

Vores systemer reducerer også i betydelig grad driftstiden og den krævede arbejdsbelastning for varme- og kølesystemer.

AIRIUS TEknologi

Airius-blæsere er ikke som andre brands. Mens traditionelle blæsere bruger primitive blade til at blæse luften rundt, bruger Airius-destratificeringsblæsere vores patenterede multi-vane statorteknologi til at skabe en langsomt bevægende søjle af luft – hvilket øger den distance, luften bevæger sig.

Den anden grundlæggende forskel ved Airius-destratificeringsblæsere er, at vi bruger premium-komponenter til at levere uovertruffen effektivitet. Mens andre blæsere bruger meget energi på at flytte lidt luft rundt, er Airius-blæsere designet til at køre 24/7 til en pris helt ned til ca. 50 kr. om året.

Luftsøjlen stiger ned til gulvniveau.

ALLE VORES DESTRATIFICERINGSBLÆSERE KAN INSTALLERES I SÅVEL NYE SOM EKSISTERENDE BYGNINGER

Installationsprocessen er meget enkel og kan udføres i løbet af kort tid.
Forskellen vil straks kunne mærkes og forbedrer komfortniveauet i din bygning.
Med en kundeliste, der spænder fra British Airways, Harrods, Siemens og Waitrose, er vores destratifikationssystemer i høj efterspørgsel med en alsidig og varieret forbrugerbase.

TRÆF DE NØDVENDIGE FORANSTALTNINGER OG SPAR PENGE VED AT VÆLGE ET AIRIUS DESTRATIFIKATIONSSYSTEM I DAG

UAFHÆNGIGE BSRIA-RESULTATER

SPAR 20-50% PÅ DINE VARME- OG KØLEOMKOSTNINGER GENNEM DESTRATIFIKATION

Airius-enhederne har givet os mulighed for at øge vores termostater fra 19°C til 23,5°C, hvilket har resulteret i en besparelse på mere end 70% på vores køleomkostninger!

“Vi er meget imponerede over de resultater, Airius-blæserne har skabt i vores bowlingcenter i Nantgarw i South Wales. Luften i centret er kraftigt forbedret, hvilket har reduceret antallet af personale- og kundeklager i relation til komforten med 90%. Airius-systemet har langt overgået vores forventninger og vil nu være standardudstyr for alle vores 18 bowlingcentre i UK.”

Ben Carne – Energichef, Bowlplex

CASES

Volkswagen Showroom

SE, HVAD VORES KUNDER SIGER