fbpx

Airius Danmark

Kundecase:

Hilton brown svømmebassiner

2 svømmehaller

HVAC-optimering i showroom – Forbedring af køling om sommeren og opvarmning om vinteren med Airius.

Udfordring​

Den administrerende direktør hos Hilton Brown Pools, Howard Gumbley, kontaktede Airius for at finde en løsning på nogle alvorlige kondensproblemer i to af deres svømmehaller i Albany og Havelock North.

I deres anlæg i Havelock North havde de problemer med kondens i området for hovedbassinet, mens kondens skabte problemer for hovedbassinet og omklædningsrummene i deres svømmehal i Albany.

Begge lokaliteter var konstant fugtige; bænkene var våde, og især på kolde dage dryppede der vand på tilskuerne. Alle metal- og mekaniske dele var særlig udsat; låse og automatiske døre satte sig fast, og det var umuligt at kontrollere rustdannelsen - selv på galvaniseret metal. Da betonvæggene var konstant fugtige, blev de misfarvede, og malingen blev hurtigt forringet. Skimmelsvamp og ubehagelig lugt var også et stort problem.
  •  

Løsning

Svømmehallen i Havelock North fik installeret Model 25 og 15 i standardserien for at tage hensyn til højdeforskellen. Med en loftshøjde på 4,8 meter, og og et svømmebassin på 24 meter og 14 meter i bredden.
  •  

Fordele

Hilton Brown var yderst imponeret over resultaterne efter installationen:
  • Omkostningerne til opvarmning af svømmebassinerne er reduceret betydeligt.
  • Alle kondensproblemer er afhjulpet.
  • Den positive virkning på komforten kunne straks mærkes.
  • Ubehagelige lugtgener elimineret.
  • Komfortniveauerne blev kraftigt forbedret.

Resultater

Efter installationen var praktisk taget al kondens elimineret. Alle tegn på fugt aftog hurtigt, og overfladerne tørrede meget hurtigere. Selv betonen, der var blevet mættet med vand og misfarvet, tørrede ud. Komfortniveauerne blev kraftigt forbedret, og efter kun to dage var de ubehagelige lugtgener nærmest ikke-eksisterende.

Ud over at løse de primære problemer med kondens opnåede Hilton Brown Pools også betydelige energibesparelser ved opvarmningen af deres svømmehal i både Albany og Havelock North, og de kan nu drage fordel af Airius’ verdensførende varmestyringsteknologi.

KUNDEUDTALELSER

Previous
Next

Kort forklaring om Airius luftcirkulations teknologi

Airius teknologi

Den unikke måde, hvorpå luft flyttes ved hjælp af Airius patenterede tornado teknologi, skaber op til 15 gange mere luft, der skal cirkuleres i rummet, end der går gennem selve blæseren, som følge af meddrift. Denne enorme mængde langsom luftcirkulation opnår den mest effektive destruktionsmetode (luftcirkulation), der findes.

For eksempel bruger Airius model 45/PS-4 kun 42 Watt og udligner temperaturen i bygninger med loftshøjder på op til 13 meter.

Installationsprocessen er meget enkel og kan udføres i løbet af kort tid, da den blot skal monteres (ofte med en skrue i loftet) og tilsluttes en stikkontakt. Hurtigt og enkelt, uden brug af filtre i enheden.

Skal vi hjælpe jer med bedre indeklima?

Airius-blæsere benyttes typisk til at justere og styre temperaturer i en lang række indemiljøer – alt fra plejehjem til lagerbygninger. 

Ved at tilføje en destratificeringsventilator i Airius PureAir-serien opnår du en enkel løsning til konstant rensning af luften, hvilket skaber et sikrere og sundere miljø for dine beboere, medarbejdere og besøgende. 

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.