fbpx

Airius Danmark

Kundecase:

Twelve hotel

Topolet luft- og overfladerensning for hoteller

Twelve Hotel, der er udnævnt til Irlands “Hotel of the Year”, er et luksuriøst boutique-hotel med et ry for at være på forkant med kvalitet og innovation.

Udfordring​

Som reaktion på COVID-19-pandemien ønskede Twelve Hotel at udvide sine høje servicestandarder til også at omfatte luftrensning for at forsyne gæster med åndedrætsbesvær eller overfølsomhed over for kemikalier eller kæledyr (eller blot ud fra et generelt beskyttelseshensyn over for deres gæster) med frisk, ren og sund luft. Som et kæledyrsvenligt hotel havde ledelsen endvidere et ønske om at reducere niveauet af lugte fra kæledyr.
  •  

Løsning

Efter at have undersøgt det konstant voksende marked for luftrensningssystemer valgte hotellets administrerende direktør, Fergus O’Halloran, at installere den samme topolede ioniseringsteknologi fra Plasma Air, der er integreret i Airius PureAir Pearl-serien. Dette system behandler ikke kun den luft, der leveres til gæsternes værelser, men i hele bygningen, herunder receptionen, restauranten og spabadet.
  •  

Fordele

Twelve Hotel var yderst imponeret over resultaterne efter installationen:
  • Sikker, ren luft for gæsterne 24/7
  • 99,9% effektiv ved neutralisering af COVID-19
  • Kæledyrslugte elimineret
  • Forbedrer forholdene for personalet under rengøringsaktiviteter
  • Neutraliserer op til 99% + af alle mikrober og virusser
  • Styrker et brand med høje standarder
  • Eliminerer hurtigt VOC-emissioner
  • Forebygger skimmelproblemer i poolområdet

Resultater

Gæsterne kan nu nyde godt af sikker og ren luft, når de besøger Twelve Hotel, hvilket ikke kun bidrager til at øge beskyttelsen under COVID-19-pandemien, men også giver gæsterne en højere servicekvalitet, så deres ophold forbedres. 60% af hyppige rejsende oplyser, at de lider af dårlig søvn, løbende næse, nysen eller hovedpine som et resultat af dårlig luftkvalitet på hoteller som rapporteret i en undersøgelse udført af International Hotel & Restaurant Association (IH&RA). Gæsterne på Twelve Hotel er imidlertid nu i stand til at slappe af og trække vejret frit takket være hotellets nye topolede ioniseringssystem. Ud over at forbedre standarderne for gæsterne har personalet også bemærket en betydelig forbedring af luftkvaliteten og en reduktion af de luftbårne partikler, når de rengør værelserne, under støvsugning og ifm. rengøring af gardiner osv.

KUNDEUDTALELSER

Previous
Next

Kort forklaring om PureAir Pearl-teknologi

Hvordan dræber PureAir-seriens topolede ioniseringssystem bakterier og virusser i luften og på overflader?

PureAir Pearl-serien kombinerer Plasma Airs avancerede topolede ioniseringsteknologi med Airius’ verdensførende destratificeringsblæser. Det topolede ioniseringssystem udsender en høj koncentration af positive (+) og negative (-) ion-rensningsagenter, der cirkuleres i alle rum på en mere effektive måde end alle andre rensningsventilatorer på grund af Airius’ patenterede og verdensførende søjleformede laminare luftstrømning og venturi-dysesystem.

Ionernes polaritet tiltrækker alle partikler i rummet, hvilket får partiklerne til at klynge sig sammen og gør dem filtrerbare. De binder sig desuden til og neutraliserer patogener, VOC-emissioner og lugte ved at eliminere hydrogenatomer og nedbryde disse til deres grundlæggende, uskadelige og lugtfri forbindelser såsom fx O2, CO2, N2 og H2O.

Skal dit hotel også have renere luft?

Vi sidder klar til en uforpligtende snak.
Du kan ringe til os i dag – så snakker vi om mulighederne og får lavet et skræddersyet tilbud til dit hotel.

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.

Claus Wendelbo

Sidder klar til at tale med dig.