fbpx

Airius Danmark

PureAir Reme ionTM

Frisk luft indendørs med denne bordmodel.

REME IONTM PLUG-IN LUFTRENSER, bordmodel
FRISK LUFT INDENDØRS

Dræber 99% af alle bakterier og virusser; reducer lugtgener, skimmel og VOC-emissioner; få en frisk, ren og sund luft

REME ION™ (RGF) luft- og overfladerenseren forbedrer luftkvaliteten ved at neutralisere patogener, allergener, lugte, skimmelsvamp, bakterier og VOC-emissioner (luftbårne kemikalier).

Denne model er en bordmodel, som gør den ideel at tage med på rejser, da den bare skal sættes til en to-benet stikkontakt, og så er du i gang igen. 

Ved anvendelse af REME-LED PHI™-teknologi, avanceret oxidation og ionisering renser REME ION™ stille den luft, du indånder, samtidig med at den steriliserer alle overflader med rensende molekyler.

Download

Produktbrochure

Understøttende testresultater (gælder også REME IONTM )

Tekniske dokumenter

COVID19 (SARS-COV-2)

Mange mennesker er nervøse og bekymrede over deres leve- og/eller arbejdsvilkår efter måneder med Covid19-pandemien – særligt nu, hvor så mange vender tilbage til arbejdskontorerne. Dette innovative produkt hjælper med at forbedre leve- og arbejdsvilkårene i hjemmet og på kontoret.

REME ION™ (RGF) luft- og overfladerenseren producerer venlige oxideringsstoffer kaldet “ioniserede hydroperoxider”. Hydroperoxider er kendt som “Moder Naturs rengøringsmidler” og er det, der får luften til at lugte ren efter et tordenvejr.

Denne REME ION™ luft- og overfladerenseren forbedrer i betydelig grad kvaliteten af indeluften ved at reducere virusser, bakterier, gasser, VOC’er (flygtige organiske forbindelser), skimmel og lugte med op til 99%, samtidig med at dens avancerede oxideringsteknologi forsyner indemiljøer med frisk, ren og lugtfri luft.

reme iontm røg test

Se hvor effektiv Reme Ion renser luften – røgen repræsenterer luftbårne partikler.

hvad er reme iontm?

Den innovative og bærbare bordmodel REME IONTM luftrenser fra Airius (RGF Environmental) renser lydsvagt den luft, du indånder, og de overflader, du rører ved, hvilket reducerer tilstedeværelsen af virusser, bakterier, pollen, lugte, skimmelsvamp og luftbårne kemikalier i dit hjem, kontor, hotel, køkken, badeværelse eller i ethvert andet rum med en to-benet stikkontakt.

Gennem en avanceret oxideringsteknologi fylder REME IONTM (RGF) luftrenseren aktivt rummene med venlige ioner og hydroperoxider, kendt som Moder Naturs rengøringsagenter (rensende molekyler).

Disse venlige ioner og hydroperoxider reducerer tilstedeværelsen af virusser og andre skadelige patogener, bakterier, forurenende stoffer, partikler og lugte i rummene, hvilket forsyner dig, din familie og dine kunder med frisk, ren og virusfri luft.

FUNKTIONER & FORDELE VED PureAir Reme ionTM

Rens luften, fjern lugtgener og spar penge med Airius PureAir+- NPBI systemet

Kontinuerlig
luftrensning

LØBENDE BESKYTTELSE 24/7

Airius PureAir Reme Ion-systemet cirkulerer kontinuerligt sine naturlige rensningsagenter og leverer konstant 24/7 luft- og overfladerensning.

Eliminerer
skimmel

FJERN FUGT- & SKIMMELPROBLEMER

Dokumenteret afprøvning viser effektiviteten af PureAir Reme Ion-seriens evne til at reducere gær- og skimmelsvamp og skimmelbakterier med op til 99,5%

Reducerer lugt
fra kæledyr

KÆLEDYRSALLERGI

PureAir Reme Ion-systemet er i stand til at fjerne allergenpartikler i luften fra dyr, hvilket ofte forårsager problemer for mange familier med kæledyr.

Dræber over 99% af alle overfladebakterier og vira

RENGØRER LUFT OG OVERFLADER

PureAir renser ikke blot luften, men renser - i modsætning til andre luftrensningssystemer - samtidig alle overflader.

Reducerer
pollen

IDEEL FOR ALLERGIER

Pollen kan ofte passere gennem almindelige HVAC-filtre, men PureAir Reme Ions negative ioner får allergenerne til at klæbe sammen, hvorefter de falder harmløst ned på gulvet.

Et rent &
sundt plejemiljø

SPAR ENERGI & FORBEDRE INDEKLIMA

Med PureAir Reme Ion-serien til plejeboliger reduktion i smitsomme sygdomme, reducere dårlige lugte og mere behageligt for beboere og besøgende.

Reducerer lugtgener med mere end 99%

FJERN UBEHAGELIGE LUGTE

PureAirs avancerede BiPolar ioniseringsteknologi giver indendørs miljøer frisk, ren og lugtfri luft.

Forebygger
støvdannelse

REDUCERER LUFTBÅREN STØV

PureAir Reme Ion's ladede ioner får støvpartikler til at hænge sammen, hvilket reducerer mængden af støv, der normalt cirkulerer til at lande på overflader.

Omkostningseffektiv løsning
for den indendørs luftkvalitet

KOMPAKT, TILPASNINGSDYGTIG
& LET AT INSTALLERE

PureAir Reme Ion-systemet kan installeres i ethvert rum og kræver kun minimal kabelføring uden behov for ændringer af bygningen.

Reducerer gasser, dampe
& VOC-emissioner

REDUCERER KEMISKE KONTAMINANTER

PureAir Reme Ion's BiPolar Ions neutraliserer også skadelige forbindelser og kemikalier samt deres lugt.

Reducerer
røg

RØGLUGT & PARTIKLER

Med et PureAir Reme Ion-system kan du reducere røglugt med imponerende 70%, mens dets rensningsagenter også er rettet mod røgpartikler.

Beskyttelse mod
COVID19

NEUTRALISERER
CORONAVIRUS

Neutraliserer med en effektivitet på op til 99,99% Covid19-virus (SARS-CoV-2).

PUREAIR Reme IonTM AKTIV RENSNING

‘Aktiv’ rengøring bruger systemer, der cirkulerer positive og negative ioner i og omkring miljøet, hele rummet rengøres på samme tid med rensende molekyler, medens ‘passiv’ rengøring kræver, at luft går gennem et filter, hvilket betyder at filtret skal rengøres og udskifte jævnligt.

Denne model renser alt luften og alle overflader i dit hjem, eller din virksomhed, uden at luften skal passere gennem et filter. Ved at cirkulere rensende molekyler ud i rummet fra PureAirs integrerede Reme Ion-emitter og PHI Cellen, fremstillet af RGF Environmental, ødelægges skadelige vira, patogener og forurenende stoffer bliver inaktive, hvilket giver kontinuerlig og 24/7 beskyttelse.

Selv hvis nye forurenende stoffer kommer ind i rummet, angriber og fjerner, de aktive ioner der renser luften, dem med det samme, selvom de overføres til overflader. Med et filterbaseret system kan det tage timer at behandle alt luften i et rum, især hvis der kommer nye forurenende stoffer ind, og de ikke er beskyttet mod forurening. Reme IonTM er derfor en god enhed at have stående, da den aktivt og kontinuerligt holder luften ren.

Passiv luftrensning

Passive luftrensningssystemer kræver, at luften passerer gennem et filter for at blive renset. Dette betyder, at det kan tage meget lang tid at behandle al luften i et rum eller område, hvilket måske ikke engang er muligt i områder med dårlig cirkulation.

Aktiv luftrensning

Reme Ion’s aktive luftrensningssystem kræver ikke, at luft passerer gennem enheden, men renser luft og steriliserer overflader fra dens integrerede rensende molekyler ud i hele rummet via ventilatoren.

Sådan VIRKER DET

Den patenterede teknologi i REME IONTM (RGF) udnytter en bredspektret Ultra Violet (UV) lampe inde i enheden, der reagerer, når den rettes mod den hydrerede, sintrede katalytiske strålingsoverflade (belagt med et sjældent metal), der omgiver pæren. 

Denne reaktion frigiver et iltatom, som ændrer vandmolekylet (fugtighed) fra H2O til H2O2, som primært er fordampet hydrogenperoxid, også kaldet “hydroperoxider”. Hydrogenperoxid er et naturligt forekommende element i atmosfæren, der giver os den rene sprøde lugt efter et tordenvejr, eller når vi går en tur i skoven. 

Denne avancerede oxiderede plasma (AOP) er yderst effektiv imod organisk skiftende virusser, bakterier, skimmelsporer eller lugtmolekyler, idet den fæstner sig på dem, hvorved de neutraliseres.

Det forurenede stof reagerer ved at vende tilbage til sine uskadelige bestanddele – oxygen, CO2, vanddamp osv. – i luften. Teknologien forbedrer luftkvaliteten i ethvert indendørs miljø og er den perfekte løsning til ethvert rum eller kontor.

testet AF UAFHÆNGIGE ORGANisationer

Laboratorierne, universiteterne og organisationerne ovenfor er kun nogle
få af de certificerende organer, der har testet PHI-luftrensningsteknologi.

Modellen er ozon-fri og er testet til bekæmpelse af bl.a. vira, lugtgener, VOC’er og skimmel/mug.

CASes

Innovative Bioanalysis - NPBI COVID19 Testing

Uafhængig testning af NPBITM-teknologi: neutralisering af SARS-CoV-2

Innovative Bioanalysis er et CAP-, CLIA- og AABB-certificeret referencelaboratorium, der leverer laboratorietjenester til sundhedsområdet og den klinisk forskningsindustri.

PureAir-Homepage-Vid

Patogene testresultater

Luftrensning ved hjælp af bipolar ionisering. Alle tests blev udført ved brug af patenteret NPBI®-teknologi.

Relaterede produkter

SE, HVAD VORES KUNDER SIGER