fbpx

Airius Danmark

PureAir PHI-serien

Luftrensning, infektions- og lugtstyringssystem

LUFTRENSNING, INFEKTIONSSTYRING & ELIMINERING AF LUGT

Dræb 99% af alle bakterier og virusser; reducer lugtgener, skimmel og VOC-emissioner; få en frisk, ren og sund luft

Airius PureAir PHI-systemet til luftrensning og infektionsstyring forbedrer signifikant indeklimaet (IAQ), hvilket reducerer virusser, bakterier, gasser, VOC’er (flygtige organiske forbindelser), skimmel og lugt med op til 99%+, mens dets avancerede atmosfæreoxidationsteknologi giver indendørs miljøer frisk, ren og lugtfri luft.

Download

Vores galleri

FUNKTIONER & FORDELE VED PUREAIR PHI

Rens luften, fjern lugtgener og spar penge med Airius PureAir PHI-systemet

Kontinuerlig
luftrensning

LØBENDE BESKYTTELSE 24/7

Airius PureAir-systemet cirkulerer kontinuerligt sine naturlige rensningsagenter og leverer konstant 24/7 luft- og overfladerensning.

Eliminerer
skimmel

FJERN FUGT- & SKIMMELPROBLEMER

Dokumenteret afprøvning viser effektiviteten af PureAir med hensyn til at reducere gær- og skimmelsvamp og skimmelbakterier med op til 99%

Reducerer skæl
hos kæledyr

KÆLEDYRSALLERGI

PureAir-systemet er i stand til at fjerne allergenpartikler i luften fra dyr, hvilket forårsager problemer for mange familier med kæledyr.

Dræber over 99% af alle overfladebakterier og virusser

RENGØRER LUFT OG OVERFLADER

PureAir renser ikke blot luften, men renser - i modsætning til andre luftrensningssystemer - samtidig alle overflader.

Reducerer
pollen

IDEEL FOR ALLERGIER

Pollen kan ofte passere gennem almindelige HVAC-filtre, men PureAirs negative ioner får allergenerne til at klæbe sammen, hvorefter de falder harmløst ned på gulvet.

Et rent &
sundt plejemiljø

REDUCERER OMKOSTNINGER OG FORBEDRER LUGTE

Med PureAir-serien kan plejehjem drage fordel af reduktioner i smitsomme sygdomme, besparelser på lugteliminering og en forbedret oplevelse for besøgende.

Reducerer lugtgener med mere end 99%

FJERN UBEHAGELIGE LUGTE

PureAirs avancerede atmosfæreoxidationsteknologi giver indendørs miljøer frisk, ren og lugtfri luft.

Forhindrer
støvdannelse

REDUCERER LUFTBÅREN STØV

PureAirs ladede rensningsagenter får støvpartikler til at klæbe sammen og falde på gulvet, før de sætter sig på overflader.

Omkostningseffektiv løsning
for den indendørs luftkvalitet

KOMPAKT, TILPASNINGSDYGTIG
& LET AT INSTALLERE

PureAir-systemet kan installeres i ethvert rum og kræver kun minimal kabelføring uden behov for ændringer af bygningen.

Reducerer gasser, dampe
& VOC-emissioner

REDUCERER KEMISKE KONTAMINANTER

PureAirs ioniserede hydroperoxider neutraliserer også skadelige forbindelser og kemikalier samt deres lugte.

Reducerer
røg

MÅLLUGTE & PARTIKLER

Med et PureAir-system kan du reducere røglugt med imponerende 70%, mens dets rensningsagenter også er rettet mod røgpartikler.

Reducerer
personalefravær

SUNDT
ARBEJDSMILJØ

Hjælp til med at holde dit personale sundt, reducer sygdomsudbrud og fravær ved at rense dit arbejdssted med et PureAir-system.

PUREAIR PHI AKTIV RENSNING

“Aktiv” rensning bruger systemer, der cirkulerer rensemidler i og omkring miljøet, som renser hele rummet på samme tid, mens “passiv” rensning kræver, at luften passerer gennem et filter for at blive renset.

Rens al luften og alle overflader i dit hjem eller forretning på samme tid uden behov for, at luften passerer igennem et filter. Når du lader PureAirs integrerede PHI-celler cirkulere gennem dine rum, destruerer du skadelige virusser, patogener og kontaminanter og gør dem inaktive; dermed opnår du kontinuerlig 24/7 beskyttelse. Denne teknologi er fremstillet af RGF Environmental, en af verdens førende specialister inden for luft-, vand- og fødevarerensning. Selv hvis nye forurenende stoffer kommer ind i rummet, fjernes og elimineres de straks af de aktive rensningsagenter, selvom de er overført til overflader. Med et filterbaseret system kan det tage timer at behandle al luften i et rum, især hvis nye forurenende stoffer bringes ind.  Det giver heller ingen beskyttelse mod kontaminering.

Passiv luftrensning

Passive luftrensningssystemer kræver, at luften passerer gennem et filter for at blive renset. Dette betyder, at det kan tage meget lang tid at behandle al luften i et rum eller område, hvilket måske ikke engang er muligt i områder med dårlig cirkulation.

Aktiv luftrensning

PureAir PHI’s aktive luftrensningssystem kræver ikke, at luften passerer gennem enheden. I stedet sender systemet rensemidler fra dets integrerede PHI-celle ud i lokalet via blæseren og renser dermed ikke blot luften, men også alle overflader, som cellerne kommer i kontakt med – og alt sammen på samme tid.

Sådan VIRKER DET

Airius PureAir PHI-serien indeholder en patenteret fotohydroioniseringscelle (PHI-celle) i blæserenheden.
PHI-cellen udsender “ioniserede hydroperoxider”, en naturligt forekommende rensningsagent, der cirkuleres gennem rummene via blæseren.


Når blæserne cirkulerer den indvendige atmosfære, cirkulerer PHI-cellen sine ioniserede hydroperoxider, hvilket giver kontinuerlig luftrensning 24/7.

FOTOHYDROIONISERINGSCELLE

Airius PureAirs integrerede PHI Cell™ er fremstillet af RGF Environmental, en af verdens førende specialister inden for luft-, vand- og fødevarerensning. Dette rensningssystem repræsenterer den nyeste udvikling inden for Photohydroionisation™-teknologi ved hjælp af en avanceret oxidationsproces til rensning af luften og eliminering af lugtgener.

 

Kernen i enhver blæser i PureAir-serien er en unik fotohydroioniseringscelle (PHI-celle), der bruger en patenteret, bredspektret og særdeles effektiv UV-lampe, som fungerer via et hydreret katalysatormål bestående af fire metaller. Dette fungerer som en katalysator for en reaktion, der producerer hydroperoxider, superoxidioner, passive negative ioner, hydroxider og ozonide ioner. Disse sikre og naturligt forekommende ioner og oxider cirkuleres gennem rummene via ventilatoren, der binder bakterier og virusser, og som gennem en avanceret oxidationsproces nedbryder disse, hvorefter de bliver inaktive, sikre og lugtfri. Ud over biologiske forurenende stoffer neutraliserer disse rensningsagenter også kemikalier som fx kviksølv, benzen, formaldehyd, kloroform og ammoniak.

testet AF UAFHÆNGIGE ORGANisationer

Laboratorierne, universiteterne og organisationerne ovenfor er kun nogle
få af de certificerende organer, der har testet PHI-luftrensningsteknologi.

CASes

Eden Gardens – Air Purification and Odour Control - Case Study

Sunrise Senior Living – Eden Gardens Bofællesskab

Eden Gardens havde udfordringer med at opretholde et friskt og sundt indeklima. Helt konkret opsagde i gennemsnit tre beboere sit lejemål i Alzheimers-afdelingen hver måned grundet utilfredshed med luftkvaliteten eller sygdomme, såsom lungebetændelse. 

Eden Gardens var meget tilfredse med resultaterne, man har opnået med PureAir-systemet.

Harewood-Dental-Surgery-Trust-In-Airius-PureAir-Air-Purification-3-768x1024

Harewood tandlægeklinik

Harewood Dental Surgery havde som svar på COVID-19-pandemien behov for at finde løsning, der kunne hjælpe med til at beskytte og berolige deres personale og patienter i forhold til truslen om smitte fra Coronavirus og andre skadelige patogener.

Enhederne blev installeret på kun 1 dag og forsyner nu kunden med sikker og ren luft, hvorved op til 99,99% af alle skadelige virusser og bakterier elimineres.

Tekniske data

Alle blæsere i Airius PureAir PHI-serien har en førsteklasses, yderst pålidelig og energieffektiv motor, der er uafhængigt testet af BSRIA, kombineret med den avancerede fotohydroioniseringscelle fra RGF Environmental. 

Ovenstående data er beregnet ved 50Hz. 
¹Motordata er angivet af motorproducenten og kan til enhver tid ændre sig.
² Støjniveauer er målt ved gulvhøjde fra enheder, der installeret i maksimal loftshøjde. Korrekt pr. februar 2020. Hver facilitet har unik væskedynamik, så kontakt venligst din leverandør for at få specifik information om dit system.

INSTALLATION

Airius-ventilatorer installeres typisk i loftet med dysen vendt direkte nedad og fungerer bedst, når luftsøjlen kan få uhindret passage til gulvet.

Enhederne skal monteres ved hjælp af fastgørelsesanordninger såsom kroge, kæder, kabler osv., der er egnet til professionelt installeret hardware, og som kan bære fem gange enhedens vægt.

styring

On/off knap 

BMS Management

Trådløs styring

Blæser-timer og hastighedsstyring

Luftrensningstimer

FAQ

Det globale salg har nu oversteget 150.000 enheder,

I uafhængige tests er det påvist, at RGF PHI-celleteknologi har en inaktiveringsrate på overflader på 99,9% og en inaktiveringsrate på aerosolformer af SARS-CoV-2-virussen (COVID-19-virussen) på 99,5%.
Testning påbegyndt i marts og udført i et testkammer på 36 m3 ved brug af ægte SARS-CoV-2-virus, ikke en surrogatvirus eller lignende virus. Resultaterne viser, at virussen dræbes ved kontakt med PHI’s rensningsagenter, hvilket effektivt neutraliserer virussen i kammeret inden for få minutter.

Det er vigtigt at bemærke, at vi i den forbindelse ikke fremsætter løfter eller påstande på det medicinske område.

Der er to typer af luftrensere til brug i hjemmet, som anvender to hovedtyper af rensningsprocesser. Disse er:

  • Luftrensere af den passive type, som er standard HEPA-filtre, hvor luften trækkes ind i maskinen og føres gennem et filter for at fjerne kontaminanter, før den rene luft udledes i den anden side.

  • Luftrensere af den aktive type, der sender rensningsagenter ud i rummet for at rense luften og danne en omgivende atmosfære.

Fotohydroionisering (PHI) er en avanceret oxidationsteknologi, der er udviklet til at minimere og neutralisere indendørs luftforurenende stoffer såsom bakterier, virusser, skimmel, gasser (VOC-emissioner) og lugte.

PHI anvender et bredspektret UV-lys med høj intensitet, der er rettet mod en hydreret katalysatoroverflade bestående af fire metaller. Denne måloverflade er dækket af en proprietær quad-metallisk og hydrofil coating. UV-lyset reagerer med katalysatoren og fugtigheden og frembringer et avanceret oxideret plasma bestående af hydroperoxider, superoxidioner og hydroxidioner.

Disse venlige oxidatorer reverterer tilbage til ilt og brint, når de først kommer i kontakt med og eliminerer det forurenende stof. Få mere at vide om fotohydroionisering her.

Kontrolleret oxidation (afgivelse eller tabet af en elektron) er en fremragende måde at ødelægge organiske stoffer såsom lugte, virusser, skimmelsvampe, bakterier og VOC-emissioner på.

PureAir-serien udsender “venlige’ oxidatorer”, hvilket betyder, at de reverterer tilbage til uskadelig ilt, vand og brint.

Hydrogenperoxid (brintoverilte) har været anvendt inden for sundhedssektoren i 170 år og betragtes som den sikreste tilgængelige oxidator (næst efter ilt). Denne oxidator bruges i vid udstrækning i tandpasta, mundskyl og rengøringsmidler til husholdningsbrug.

Hydroperoxider er kendt som moder naturs naturlige rengøringsmiddel. Det er ioniserede hydrogenperoxider, der får luften til at lugte ren efter tordenvejr.

Alle blæsere i Airius PureAir-serien leveres med en 5-års garanti, der dækker ombytning af blæseren, samt en 2-års garanti, der dækker ombytning af PHI-cellen. Du skal blot returnere de defekte enheder til Airius; du betaler selv for fragten til os. Efter modtagelse sender vi en ny enhed til dig, hvor fragten betales af os.

Kontakt os

Udfyld denne formular med dine oplysninger, så kontakter vi dig for at diskutere din forespørgsel; dette sker normalt inden for 24 timer.





    SE, HVAD VORES KUNDER SIGER